Publication •  18.02.2020

Представники Corteva Agriscience взяли участь у Насіннєвому форумі 2020

Something went wrong. Please try again later...

18 лютого Павло Матюша, керівник відділу фінансових рішень та стратегічних проектів Corteva Agriscience, співголова Комітету з питань насінництва Американської торговельної палати в Україні, взяв участь у Насіннєвому форумі 2020, де разом з представниками насіннєвого бізнесу обговорив нововведення та сучасні тенденції на українському ринку насіння.

«Corteva Agriscience є одним з лідерів у сфері насіння кукурудзи, соняшнику та озимого ріпаку. Ми дуже уважно ставимося до потреб наших клієнтів і надаємо їм можливості доступу до високоякісної генетики Corteva через різні канали. Це частина глобальної мультибрендової мультиканальної стратегії Corteva Agriscience. Україна є однією з восьми країн у світі, де цей підхід реалізовано. Наприкінці 2019 року ми почали продавати насіння бренду Pioneer напряму українським виробникам для встановлення більш тісного контакту з клієнтами та забезпечення глибокої експертної підтримки зі сторони компанії. Генетика торгової марки Brevant™ реалізується з допомогою дистриб’юторів, і ми розраховуємо на плідну співпрацю з нашими надійними партнерами у цьому напрямку. Очікуємо продуктивного сезону та гарних результатів у наших клієнтів», - зазначив Павло.

Насіннєвий форум проводиться за ініціативи Американської торговельної палати в Україні, Асоціацій «Український клуб аграрного бізнесу» та «Українське насіннєве товариство», а також Насіннєвої асоціації України. Щороку форум збирає фахівців зі сфери насінництва, виробників і постачальників, а також селекціонерів для відкритої дискусії з представниками органів державної влади та насіннєвого бізнесу.