Article •  08.02.2021

Corteva Agriscience у рейтингу кращих постачальників товарів і послуг 2020 року

Something went wrong. Please try again later...

Насіннєвий бізнес Pioneer потрапив до переліку найкращих організацій, які торгують зерном та насінням


За результатами рейтингу Асоціації економічного співробітництва та розвитку підприємництва у 2020 році насіннєвий бізнес Pioneer компанії Corteva Agriscience (ТОВ «Піонер Насіння Україна» до 01 жовтня 2020 р., ТОВ «Кортева Агрісаєнс Україна» з 01 жовтня 2020 року) потрапив до переліку надійних та інвестиційно привабливих організацій в категорії «Кращі постачальники товарів і послуг», які торгують зерном та насінням.  Серед понад 16 тисяч підприємств Асоціація обрала 3% пріоритетних та рекомендованих підприємств, оцінюючи фінансову стійкість, ліквідність, ефективність роботи капіталу тощо. Основою аналізу були дані Міністерства юстиції України, Державної статистики, відкриті реєстри тощо.

 

Реєстр Асоціації економічного співробітництва та розвитку підприємництва з 2017 року  формує перелік підприємств, які рекомендовані до співпраці, укладання довгострокових угод,  залучення інвестицій та довгострокового кредитування за високі результати та внесок у розвиток галузі. Номінація показує клієнтам та партнерам, що послуги підприємства є надійними, якісними та пріоритетними для вибору.

 

«Сorteva Agriscience завжди прагне відповідати мінливим вимогам сільгоспвиробників та споживачів. Особливо зараз, в часи кризи в галузі охорони здоров’я, економічної нестабільності та різких кліматичних змін, важливо підтримувати сільгоспвиробників, які працюють віддано, забезпечуючи людство якісними продуктами харчування. І ми, їх партнери, маємо задовольняти їхні вимоги, що відповідає нашому призначенню - збагачувати життя тих, хто виробляє, та тих, хто споживає, забезпечуючи розвиток майбутніх поколінь», - заявив Сергій Харін, керівник бізнесу Corteva Agriscience у Східній Європі. Серед вдалих новацій компанії, спрямованих на покращення роботи з фермерами, керівник виділив запуск мультиканальної мультибрендової стратегії продажів, зокрема, початок прямих продажів фермерам насіння бренду Pioneer®: «Наша багаточисельна високопрофесійна команда Pioneer забезпечує українських сільгоспвиробників повним сервісом, починаючи від вибору гібриду до його реалізації, постачання та подальшого супроводження. Ця ефективна взаємодія продемонструвала значні переваги для фермерів, які вже протягом кількох десятирічь обирають нашу компанію як надійного партнера для розвитку їхнього бізнесу».